De Westlandse Mannen Ballenbak incl. Men's Only Pubquiz

Donderdag 23 mei, tijdens de Naaldwijkse Girls Night Out, organiseren wij de "Westlandse Mannen Ballenbak". Een gezellige men's only avond op stap. Terwijl je vriendin of vrouw met haar vriendinnen moeilijke cocktails zit te drinken, geniet jij met je vrienden in de bar van Hotel Inn Naeldwyk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk van écht Westlands (speciaal)bier, bitterballen, stoere mannenmuziek én doe je mee aan de enige echte men's only pubquiz, verzorgd door de helden van Quiz Brothers. Met uiteraard alleen maar vragen die jij als echte man probleemloos kunt beantwoorden.

Het evenement is gelijktijdig met de Naaldwijkse Girls Night Out, dus donderdag 23 mei van 19:00 tot 0:00. De pubquiz vangt aan om 20:30, maar vanaf 19:00 ben je van harte welkom om alvast moed in te drinken. Al ons Westlandse bier - inclusief Westlands Pils! - is aanwezig, dus daar zal het niet aan liggen.

(En nee... je hoeft niet écht in een ballenbak. 😉)

Tickets

Tickets kosten € 17,50 per persoon. Voor dat bedrag krijg je;

✅ Deelname aan de men's only pubquiz
✅ Het unieke inschenken-zonder-schuin-te-houden ZWOL bierglas
✅ Eerste (speciaal)biertje gratis
✅ Bitterballen totdat je er bij neer valt! *

* Om ervoor te zorgen dat de Naaldwijkse vrouwen geen tientonners ophalen in de ballenbak, zal de hoeveelheid bitterballen uiteraard niet helemaal onbeperkt zijn. 😉

Deelnemen aan de pubquiz doe je in teams van maximaal zes personen. Ben je met zeven of meer? Splits je dan op in twee teams of meer. Bestel de tickets waar mogelijk per team.

Tickets bestellen kan via onderstaand formulier.