Echt Westlands Pils

Met trots presenteren we ZWOL Westlands Pils. Minstens zo lekker als wat je normaal drinkt - maar dan op en top Westlands!

Is dat niet gek dat we als specialbierexperts pils op de markt brengen? Nee, pils is en blijft de meest gedronken biersoort in Westland. Wij vonden het tijd dat Westland ook haar eigen pils zou krijgen! De keuze voor het winnende recept lag wat ons betreft voor de hand: we weten dat in Westland twee merken pils het meest populair zijn, Heineken en Hertog Jan. Het ene pils is iets bitterder en het andere juist iets zoeter. ZWOL Westlands Pils zit er qua smaak nét tussenin en is dus een Westlandse allemansvriend.

ZWOL Westlands Pils is enkel verkrijgbaar op fust. Fusten van 20 liter hebben we altijd uit voorraad leverbaar en op bestelling kunnen we 50 liter fusten leveren.

Ons Westlands Pils wordt met passie en zorg gebrouwen en bevat louter natuurlijke ingrediënten. Het alcoholpercentage is 4,8%.

ZWOL op jouw feest?

Een Westlands feest wordt past écht Westlands als je ZWOL Westlands Pils tapt! Bij onze partners in Naaldwijk, Maasdijk, Monster en Wateringen kun je terecht voor fusten ZWOL, maar ook om een bijpassende tap te huren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maasdijk

Slijterij Van Lenteren

📞 0174-518154

Monster

Mitra Aad Westdijk

📞 0174-213366

Naaldwijk

Van den Ende Bezorgservice

📞 0174-614797

Wateringen

Wijnhuys Van Schie

📞 0174-292229

Wil je een offerte ontvangen voor de volledige levering van alle drank op jouw feest of borrel, inclusief bier, fris, wijn en alle benodigdheden als tap, bar, glaswerk en/of koeling? Vul onderstaand formulier in en we nemen per ommegaande contact met je op.